UNDERVISERE

  
 
 
 
  
 
Hanne Konstantin: (Teach in both Danish and English)
Astanga, Rocket, Blid Astanga, Mysore, Blid yoga, Morgen Yoga, "Train to Teach", intermediate workshops
 
Foto: Klaus Petersen
 
 
   
 
 
 
 
Stine Brink: Astanga Guidet I, Workshops, Train to Teach
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sara Fredslund Hajdú: Astanga Guidet I
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Everyday Yoga

Om undervisere:

Hanne har praktiseret Astanga yoga siden 1996 og har undervist i Astanga siden 1998, samt undervist i Hot Yoga 2010 - 2015. Bragte Rocket Yoga til Danmark som den første i 2016.

Hanne har en meget grundig indsigt i anatomi og hele bevægeapparatet, efter at have læst medicin på Sydansk Universitet med bl.a. anatomi og fysiologi. 

Har en 200 timers Yoga AllainceTeachers Trainings uddannelse fra Yoga Thailand, en 350 timers Yoga Allaince Teachers Training (Advanced Yoga Teacher) uddannelse fra Sattva Yoga. Som den første i Danmark gennemført en Rocket Yoga Training i San Francisco og derfor den eneste i Danmark der underviser i Rocket Yoga. Har derudover hvert år siden 2001 deltaget på mindst et Teachers Trainings workshop i Astanga yoga med internationale navne som: David Swensson, Mark Darby, Lieno Miele, Kino McGregor, Tim Feldman, Michael Stone, Stefan Engstrøm, David Kiei, Mikko Seppinen og Mathieu Boldron. Disse kurser har dels givet inspiration til egen praksis, men i høj grad også til undervisningen. 

"Den glæde jeg har fundet i min yoga, forsøger jeg at videregive, når jeg underviser. Det skal også være sjovt at dyrke yoga.
Jeg lægger dog stor vægt på, at yoga skal være sikkert, så min undervisning vil bære præg af, at alle lærer at komme sikkert ind og ud af stillingerne. Det er for mig vigitigt at hjælpe alle til at få det maksimale ud af deres yoga - uden af få skader."

 Hanne Konstantin, Stifter og ejer af Everyday Yoga

 

Stine Brink mødte for første gang yogaen tilbage I 2004, i en alder af 14år. Det var umildbart ikke kærlighed ved første downward facing dog, men hun blev hurtigt tiltrukket af yogaens univers.
Hun underviste sin første yoga time på sin efterskole i 2006, og en drøm om at blive uddannet yogaunderviser begyndte at vokse i hendes teenage år.
I 2011 gennemførte Stine en 200 timers Yoga Teacher Training i Ashtanga Vinyasa metoden, og i begyndelsen af 2012 endnu 300 timers certifikat.

Stine har herefter undervist både i indland og udland. Hun har studeret hos forskellige undervisere og deltaget i et utal af kurser.
I 2017 deltager Stine på endnu en 200timers YTTC i Hatha Vinyasa Yoga.

Udover at undervise yoga, er Stine også uddannet Thai Yoga Massør samt kostvejleder. 

”Yogaen har fyldt utrolig meget i en stor del af mit liv og den har hjulpet mig meget i healings processer både fysik og mentalt. Jeg føler mig meget velsignet og heldig at jeg kan få lov til, at videregive yogaen healende kræfter.
Mit mål er, at dele yogaen på en måde, hvor det både er sjovt og konfronterende, på samme måde, som jeg selv oplever den. ”
 
Stine Brink

 

Sara tog sin første yogatime (ashtanga) for 6 år siden. Det startede som et supplement til løbe- og styrketræning, men frøene til et dybere bekendtskab med yoga blev sået med det samme. Der skulle en overbelastningsskade til før Sara i 2014 skiftede daglig træning ud med yoga. Siden da har hun opbygget en regelmæssig praksis. Hun har gennem årene stiftet bekendtskab med mange forskellige yogaformer, men ashtanga har altid bibeholdt en førsteplads. 

 

"Yoga er kommet ind i mit liv for at blive. Nogle dage får det lov at fylde mere end andre dage, men uanset hvad har det hver dag høj prioritet, at jeg tager mig tid til min egen praksis i den ene eller anden form. Hvad der startede som en alternativ form for fysisk udfoldelse, er blevet en essentiel del af min hverdag på mange flere planer end det fysiske. Yoga er med til at holde mig i skak; det minder mig om, at jeg kan mere, end jeg tror samtidig med, at jeg lærer at passe på - og respektere - mig selv."

 

Sara Fredslund Hajdú 

 

 

 

Foto: Diana Lindhardt

Små hold
Salen har plads til max 12-14, så det er små hold, så alle føler sig set og hjulpet hver gang.
 
There are only space for max. 12-14 students, so everyone will feel that there are time for individual contact with the teacher.
Hanne Konstantin-Hansen | CVR: 35094865 | Njalsgade 23D, 2300 København S - DENMARK | Tlf.: 4531421418 | mail@everydayyoga.dk